Ring til os: 65 30 22 00

E-mail: ml@nyborgbilcenter.dk ​

Suzuki værksted med den nyeste viden og teknologi

​Nyborg Bilcenter er autoriseret Suzuki mekaniker, men vores dygtige teknikere kan reparere alle typer af biler. Vores personale er altid up to date i forhold til den tekniske udvikling i moderne biler. De bliver løbende uddannet og har derfor en bred, opdateret viden.

Vi sætter kundeservice og kundetilfredshed højt. Det er også derfor, at vi har kunder, der kommer helt fra Odense og Korsør for at få lavet deres bil på vores Suzuki værksted i Nyborg.

Vi er din autoriseret Suzuki mekaniker, der holder, hvad vi lover​

En del af vores kundeservice går ud på, at vi holder, hvad vi lover og laver et arbejde af høj kvalitet. Det kan virke simpelt, men det er en af grundpillerne i, at du får en god oplevelse, når din bil er på værksted. Vi laver aldrig noget på bilen, som vi ikke har aftalt med dig først. På den måde opstår der ingen overraskelser, når du henter bilen.

Jacob Nielsen

Mekaniker/ Reservedele

Henrik Poulsen

Mekaniker

​Michael Lomholt Værkfører/nyvognssalg

​​Vores engagerede medarbejdere brænder for det gode håndværk og er stolte af, at vi nu kan kalde os autoriseret Suzuki mekaniker. De vil gerne sikre sig, at du altid får en god oplevelse på vores værksted.

Få et uforpligtende tilbud​ fra dit Suzuki værksted

Du er altid velkommen til at kontakte vores Suzuki værksted for at få et uforpligtende tilbud på reparation eller service af din bil. Selvom vi er et autoriseret Suzuki værksted kan vi servicere og reparere alle typer af biler. ​Hvis du har spørgsmål, ønsker at få et tilbud eller vil booke en tid til reparation eller service, skal du ikke tøve med at ringe til os på 65 30 22 00.

Nyborg Bilcenter er specialist inden for alle autoskader samt diverse lakarbejde.

- og vi tilbyder dig gratis lånebil i reparationstiden.​

Kom i kontakt


Alsvej 2

5800 Nyborg

Telefon: 65 30 22 00

E-mail: ml@nyborgbilcenter.dk

Åbningstider

Værksted

Mandag - Torsdag: 7.30 - 16.00

Fredag: 7.30 - 12.30

Lørdag - Søndag: Lukket

Lukket mellem jul og nytår

Salgsafdeling

Mandag - Torsdag: 7.30 - 17.00

Fredag: 7.30 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndag: 13.00 - 16.00

Lukket mellem jul og nytår​